Suosikki jälkiruoka paistetuista omenoista

paistetut omenatKaikkina aikoina runsas aterian jälkeen tarjoillaan jälkiruoka. Joillekin teetä kekseillä, toiset kuin makeiset, mutta paistetut omenat ovat todellinen varasto hyödyllisistä elementeistä. Riippumatta siitä, mitä makeisten fanit sanovat, tämä jälkiruoka ylittää kaikenlaiset jauhoryhmät. Lisäksi hedelmä edistää ruoansulatusjärjestelmää, sydäntä ja parantaa veren koostumusta. Ja imettäville äiteille, paistettuja omenoita – vain jumaluuteen.

“Päivitä minulle omenat”, huudahti kuninkaan Salomonin “laulujen laulun” kuuluisan teoksen sankaritar. Tämä lause viittaa siihen, että kauan ennen aikamme, ihmiset ymmärtävät näiden hedelmien arvon. Siksi keksittiin käsittelemätön määrä reseptejä yhteisen hedelmän valmistamiseksi. Kuinka leivotaan omenat uunissa säilyttämään tuotteen vitamiinit ja hivenaineet? Mitkä ovat suosituimmat kokeet, joita kokeneet kokit käyttävät, kun he valmistavat hämmästyttävä jälkiruoka ystäville? Yritämme vastata esitettyihin kysymyksiin yksinkertaisella, ymmärrettävällä kielellä.

Harjoittelu osoittaa, että leivontaan on parasta käyttää Antonovkaa tai Simirenkoa. Hedelmien tulee olla keskikokoisia, vaikka joissakin tapauksissa myös suuria yksilöitä käytetään.

Yksinkertainen, nopea ja tyylikäs

klassinen reseptiJos haluat valmistaa paistettuja omenoita nopeasti, kannattaa käyttää perinteistä reseptiä. Se sisältää vain kaksi ainesosaa: sokeri ja omenat. Valmista jälkiruoka yksinkertaisesti suorittamalla vain muutamia toimintoja.

Ensinnäkin hedelmä puhdistetaan perusteellisesti sienellä, jotta päästäisiin eroon vahapinnoitteesta. Sitten kukin omena pyyhitään kuivaksi lautasliinalla. poista ydinTerävällä veitsellä tehdään pieni reikä, jonka läpimitta on noin puolentoista senttimetriä.

Kun ydin poistetaan, ei tarvitse unohtaa sikiön siemeniä. Hedelmien alaosa on jätettävä koskemattomaksi.

Jokainen apple lune on täynnä makeaa täytettä. Yksinkertaisin vaihtoehto on sokeri tai hunaja. Sitten pannu peitetään folioilla tai pergamentilla. Levitä täytetyt hedelmät sille ja laita se esilämmitettyyn uuniin. Täytä omenat sokerilla ja paistaKuinka paljon leipoa omenat uunissa, niin että jälkiruoka osoittautui kunniaksi? Mielenkiintoista on, että aika riippuu suoraan sikiön koosta. Pienet kopiot valmistetaan vain neljänneksellä tunnissa. Suuri hedelmä kestää noin 30-40 minuuttia.

makea mehukas omenatOn myös tärkeää säätää lämpötilaa. Jos se on liian korkea, omenat yksinkertaisesti kuivuvat. Jos lämpöä ei ole, sisäpuolella voi osoittautua kosteaksi. Kokeneet kokit suosittelevat parhaiten – 180 – 200 astetta.

palvelemme pöytääValmiit hedelmät tarjoillaan tasaiselle levylle. Niiden päälle ripottele jauhettua sokeria tai raastettua suklaata.

Klassinen tapa luoda tuote

paistettu omena kanelillaUunissa olevan leivonnaisten alkuperäinen resepti on saanut laajan hyväksynnän tavallisten ihmisten keskuudessa. Loppujen lopuksi elintarvike parantaa koskemattomuutta, parantaa aineenvaihduntaa ja näyttää erilaiset toksiinit.

Ravitsemusasiantuntijat neuvovat syömään paistettuja omenoita säännöllisesti sairastavilla gastriitilla ja haimasyövän kanssa.

Tuote koostuu keskikokoisista hedelmistä ja pienestä sokerista. Valmista se näin:

 • pese hedelmät juoksevan veden alla;
 • poista ydin ja siemenet huolellisesti; poista ydin ja siemenet
 • lämmitä uuni haluttuun lämpötilaan;
 • kaada hieman nestettä leivinpeltiin, järjestä sitten hedelmä; laittaa omenat leivinpaperiin
 • jokaiseen suppiloon kaadetaan sokeria ja lähetetään uuniin;
 • kun hedelmä on kevyesti ruskistettu, ne otetaan pois uunista, nukahtaa taas sokerin kanssa; valmis syödä omenoita
 • sitten leipoa vielä puoli tuntia ja tarjoilla täydellisen aterian pöydälle.

Herkullinen jälkiruoka aamiaiseksi

omenoita, joilla on raejuustoaJoka kerta, kun uusi päivä alkaa, haluan hemmotella itseäni jotain erikoista. Hyvä idea – paistetut omenat, joissa on raejuustoa. Tämä jälkiruoka tuo mukanaan muutaman miellyttävän minuutin, mutta myös korvaamattoman hyödyllisen keholle. Valmisteluun tarvitaan:

 • tuoksuvia lajikkeita (Antonovka tai Simirenko);
 • raejuusto on rasvaton;
 • kananmunat;
 • hapan kerma;
 • voita;
 • rusinat;
 • vanilliini;
 • murskattu kaneli.

ainesosat ja omenien valmistusTällainen yksinkertainen omena-resepti, joka on uunissa paistettu juustoraastolla, koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Käännä uunia etukäteen niin, että se lämpenee 180 asteeseen saakka.
 2. Tänä ajanjaksona raejuustomassaa vaivaavat sokeri, rusinat, munat ja vanilliini. tavaraa omenoita ja paista
 3. Omenoissa ydin ja luut leikataan. Sitten suppilot täyttyvät juustomassalla.
 4. Täytetyt hedelmät asetetaan rasvattuun leivinuuniin. Ripottele ne kanelilla ja laita uuniin. Paista 25 minuuttia.

Tarkista tuotteen valmius voi olla ulkonäöltään. Hedelmät hankkivat erityisen ruutupaikan ja muuttuvat pehmeiksi kosketukseksi.

Tarjoile paistettuja omenoita kanelilla ja juustolla, kuten kylmä ruokalaji. Jälkiruokavesi tai smetanahna.

Hieno yhdistelmä makuja

herkullinen jälkiruokaMonet ihmiset ovat kuulleet hunajan eduista, joten sitä käytetään usein ruoanlaittoon. Tämän tuotteen sisältämät komponentit ylittävät kaikki odotukset. Säännöllinen kulutus hunajaa kasvattaa kehon puolustusta, joka on ihmisen olemassaolon tärkein tekijä.

Uunissa olevat omenatut omenat hunajaa hämmästyttää sen aromi ja makuyhdistelmä. Kun hedelmähappo ja luonnontuote sulavat, se tulee erityisen sielulle sielulle.

Valmista herkullinen ruokalaji tästä komponenttiryhmästä:

 • pienet pienet vihreät omenat;
 • sitruuna;
 • nestemäisen koostumuksen hunaja;
 • murskattu kaneli.

Pese ensin hedelmä huolellisesti hanan alla. Jos ne on ostettu ja peitetty vahalla, ne on pestävä lämpimällä vedellä sienellä. Sitten omenat pyyhitään lautasliinalla ja alkavat poistaa ytimen. Tämä voidaan tehdä terävällä veitsellä tai vihannesten kuorimella. poista ydin

Kun suppilot ovat valmiita, jokainen niistä on täynnä hunajaa. Top laittaa kanelia.

Sitruunaa kuoritaan, puristetaan mehua, ja sekoitus pienenee pieniksi paloiksi ripottelemaan täyttöä. irrota sitruuna

Hedelmät levitetään leivinuunalle pienellä määrällä vettä ja lähetetään uuniin 30 minuutin ajan.

Hunaja ja kanelia paistettuja omenoita tarjoillaan itsenäisenä kolmantena astiana. Ne on kauniisti asetettu tasaiselle levylle, jotta jokainen voi valita itselleen suosikkikappaleen. tuoksuva makea jälkiruoka

Jotkut kokit tarjoavat mielikuvitukselle pähkinöitä jälkiruokaan. Tämän seurauksena siitä tulee paljon ravitsevampaa ja hankkii epätavallisen maun. Valmista paistetut omenat hunajalla ja pähkinöillä seuraavasti.

Ensinnäkin ne keräävät kaikki tarvittavat tuotteet:

 • omenat;
 • hunaja;
 • pähkinät;
 • sitruunamehu;
 • rakeistettu sokeri;
 • voita.

Sitten ne alkavat valmistaa täyttöä: pähkinöitä (pähkinä tai metsä) leikataan pienillä paloilla. Sekoita sitten rakeinen sokeri ja hunaja (mieluiten nestemäinen koostumus).

Hedelmät pestään juoksevan veden alla. Pyyhi pyyhkeellä. Leikkaa ydin huolellisesti. Yläosa jätetään pistokkeelle.

omenat, pähkinät, hunaja ja marjatMuodostetuissa suppiloissa tippuu sitruunamehua ja täytetään sitten hunajamaiseksi seoksella. Päälle laittaa pala voita ja omenakorkkia.

Leivontalaatikko on rasvattu runsaalla rasvalla, jotta tuote ei pala. Levitä hedelmiä ja leipoa noin 40 minuuttia.

Jälkiruokeen tekeminen nopeasti on suositeltavaa sisällyttää uuni prosessin alkuun.

Hedelmien ruokavalio

ruokavalioIhmisille, jotka noudattavat vähärasvaista ruokavaliota, sinun on joskus etsittävä reseptejä herkullisiin ruokiin. Mutta jos osaat leipoa omenat uunissa kokonaan, katsokaa, että olet löytänyt aarteen. Tällainen makeus korvaa makeiset, evästeet ja kakut. Hyödylliset elementit lisäävät kehon puolustuskykyä. Lisäksi leivonnan jälkeen tuote kuluttaa miellyttävän aromin, joka ei koskaan saa tylsää.

tiheä makea ja hapan omenatLautaselle tarvitset omenat makeat ja hapan. Esimerkiksi Simirenko, Golden, Lisa.

Ensinnäkin ne pestään perusteellisesti ja kuivataan. Leivontalaitteen pohjassa kaada lämmin vesi ja lisää hedelmiä. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Paista omenat neljäsosa tunti. Valmis tuote, joka on ripottunut jauhemaisella sokerilla.

Mukava lisä perheen aterian yhteydessä

herkkä jälkiruokaMikä voisi olla parempi kuin jakaa ruokaa? Ei ole mitään, että ystävät kokoontuvat ravintoloissa, lapset lounastavat yhdessä koulun kahvilassa ja perheet menevät maaseudulle ruoan kanssa. Paistetut omenat, joissa on hunajaa, tulevat usein mahtavaksi yhteiseksi aterioiksi.

luonnollinen hunajaValmista ateria nopeasti ja yksinkertaisesti käyttämällä vain 3 osaa: omenat, hunaja ja vanilja.

Ensin lämmitä uuni 180 asteeseen. Seuraavaksi omenat kuoritetaan ja kuoritetaan. Pitäisi tulla ulos pienoisputkista. Jokaisessa heistä laittaa hunajaa ja ripaus vaniljaa. Sitten kääritään folioon, levitetään leivinpaperiin ja paistetaan. 20 minuutin kuluttua astia on valmis.

Jälkiruoka 5 minuuttia

jälkiruoka 5 minuuttiaMonien vuosien ajan kokit ovat käyttäneet moderneja tekniikoita erilaisten ruokien valmistukseen. He osaavat leipoa omenat mikroaaltouunissa, joten neuvoo kokeilemaan tätä menetelmää.

Ensinnäkin he pese hedelmät hanan alle, pyyhkäise se lautasliinalla ja poista ydin luista. omenien valmistus

Muodostetut suppilot täynnä nestemäistä hunajaa. täyttää omenat hunajalla

Tämän jälkeen omenat levitetään erityisellä levyllä ja sijoitetaan mikroaaltouuniin. mikroaaltouuni

Valitusta kapasiteetista riippuen tuote paistetaan 5 minuuttia. Valmiit omenat ovat vapaasti lävistäneet veitsellä tai haarukalla.

omenoita tarjoillaan kylmäksiJälkiruoka tarjoillaan täydellisen jäähdytyksen jälkeen, ja maitoa jauhetta kevyesti. Tällaisen yksinkertaisen reseptin avulla on helppo leipoa omena mikroaaltouunissa ja tarjoilla sitä aamiaiseksi. Nopea, maukas ja hyödyllinen! nopeasti maukasta

Alkuperäiset reseptit jälkiruokien tekemiseen monimuuttujalla

paistetaan monen tynnyrin omenoissaJokainen emäntä yrittää valmistaa hyödyllisiä makeita ruokia perheelleen. Loppujen lopuksi ostetut herkut eivät aina hyödytä kehoa. Paistetut omenat ovat vitamiinien, kivennäisaineiden ja raudan varastoja, joita ilman on mahdotonta. Lisäksi erilaiset lisäaineet kuten hunaja, sokeri, kaneli, vanilja ja sitruuna antavat maljalle ainutlaatuisen maun.

Monivärisessä omenoiden leivontaan on valtavasti vaihtoehtoja, ja jotkut ovat todella ainutlaatuisia.

Tuoksuva astia lapsille

jälkiruoka lapsilleTuntelemaan lapset terveelliseen ruokaan naiset yrittävät ruokkia niitä hyödyllisin herkkujen avulla. Yksi niistä – “Sweet Couple” – omenat ja kurpitsa monivariateissa. Valmista se tällaisista tuotteista:

 • omenat;
 • kurpitsa;
 • rakeistettu sokeri;
 • voita;
 • vettä.

Kun aineet kerätään, ne alkavat toimia:

 1. Pumpkin kuoritaan, kuidut ja siemenet poistetaan. Liha leikataan pienillä lohkoilla (noin 2 cm paksu). kaada kurpitsa
 2. Ensin omenat leikataan puoliin, ydin poistetaan. Sitten ruotetaan kappaleet, mieluiten sama. sekoitetaan ainesosat
 3. Voin viipaleita asetetaan kupin pohjaan. Sitten askel askeleelta, kerros omenoita, töitä kurpitsa, sokeri hiekka. Päälle vedellä.
 4. Tuotteet sekoitetaan perusteellisesti puisen lusikan kanssa. Sulje säiliö kansiin ja laita ohjelma “Paistaminen” 35 minuutin ajan. valintatila

Veden sijaan voit käyttää siirappia, kompotia tai kuivatut hedelmät. Sokeri korvataan hunajalla.

Jälkiruoka annetaan lapsille, kaatamalla se sulatettua suklaata, smetanaa tai kermavaahtoa. Ripottele päälle murskattuja pähkinöitä. Onko mahdollista kieltää tällainen hoito? Tuskin.

Erinomainen ravitsemustuote

ruokavalio jälkiruokaMonivärkkelysmehujen omenien alkuperäinen resepti on varmasti valittaa ihmisille, jotka noudattavat ruokavaliota.

Tuotelista:

 • keskikokoiset omenat;
 • luumut;
 • vähärasvainen raejuusto;
 • sokeri;
 • voita;
 • murskattu kaneli.

Valmisteen variantti:

 1. Pese hedelmät juoksevan veden alla ja pyyhi puuvillasäkillä. Tämän jälkeen hellittävät kevyesti hedelmän yläosan.
 2. Terävä veitsi, tee ura keskellä omenaa. Ydin poistetaan.
 3. Luumuat pestään perusteellisesti lämpimällä vedellä ja liotetaan sitten 5 minuuttia kuumana. Kun se pehmenee, leikkaa pienet viipaleet. huuhtele perusteellisesti luumuja
 4. Juusto on raastettu sokerilla ja kanelilla. hieroa juustoa sokerin kanssa
 5. Jokaisen omenapin täyttökerroksen suppiloon. Ensimmäinen siemeniä, ja parantavan seoksen päällä.
 6. Monivarka kuppi on runsaasti öljytty ja pinottu täytetyt omenat. Laita “Paistaminen” vaihtoehto puoli tuntia. Äänisignaalin jälkeen hedelmä jäähdytetään ja tarjoillaan pöydälle.

Jälkiruokeen tekeminen on houkuttelevaa, ja se on koristeltu tuoretta mintta. Hedelmät, jotka on ripoteltu jauhemaisella sokerilla.

Lautasen kohokohta on pähkinöitä

Paistetut omenat pähkinöilläJotkut uskovat, että paistetut omenat hunajaa tai sokeria – se ei ole mielenkiintoinen. Ja jos lisäät vähän pähkinöitä, saat täysin erilainen maku. Jälkiruoan valmistukseen tarvitset:

 • hapan omenat pienikokoiset;
 • kourallinen pähkinöitä (voi olla erilaisia);
 • voita;
 • vesi;
 • murskattu kaneli.

Aloita hedelmien katselu. Niiden pitäisi olla vahingoittumattomia, tiheän ihon kanssa. Sitten jokaisesta hedelmästä ydin leikataan tavanomaisella tavalla täytön täyttämiseksi.

Pähkinöitä kuivataan uunissa, hienonnetaan käsin tai sekoittamalla. Lisää sokeria, murskattua kanelia. Sekoitettu. Pehmuste täyttää omenien urat ja laita ne öljyllä öljyttyyn multivarkin kulhoon. kaataa pähkinöitä

Hedelmät kaadetaan vedellä, peitetään kansi ja valitaan yksikköön “Leivonta”. Näytä aikaa – 30 minuuttia.

Koska omenat eroavat massan eri rakenteessa, 20 minuutin kuluttua monivärikiven alkamisesta, ne on tarkistettava valmiustilasta.

Kun merkki kuuluu, hedelmä otetaan pois pannusta. Tarjoile hillolla, smetalla tai jogurtilla.

Video Resepti Baked Allian kanssa Brown Sugar

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 24