Potter til frøplanter fra avisen: hvordan man laver egne hænder?

Jeg vokser altid spirer mig selv. Jeg har meget af det, så du skal spare på briller. Jeg hørte, at du kan bruge papir til dette. Fortæl mig, hvordan man laver potter til frøplanter fra avisen selv?

Februar for lastbilbønder og blomsteravlere er begyndelsen på en varm pore. Det er nu den rigtige tid at starte en så vigtig forretning som voksende kimplanter. Efter at have erhvervet frø og næringsstoffer, opstår spørgsmålet – hvor såer de? Valget af beholdere til dyrkning af kimplanter er simpelthen enorm: disse er specielle bakker og tørvabletter og engangs kopper. Alt kræver imidlertid finansielle investeringer. I det tilfælde, hvor du skal have et stort antal frøplanter, er spørgsmålet om at spare penge ikke mindst vigtigt.

frøplanter i et glas

Og så kommer folkemændene til redning med deres ideer om at bruge improviserede midler, såsom aviser. Fra papirmateriale kan du få praktiske, praktiske og billige kopper. Fordelene ved hvert hus er unødige hæfter, kataloger mv. Alt der er nødvendigt – gamle aviser, lidt tid og tålmodighed. Så hvordan laver du potter til kimplanter selv fra avisen?

Trin-for-trin instruktioner til kogepræparation

Først og fremmest bør aviserne foldes (eller skæres) strimler af den nødvendige bredde, afhængigt af højden af ​​den fremtidige pot-cup. For at gøre dette skal du folde arket to gange to gange. Antallet af papirlag i koppen afhænger af papirkvaliteten – en tynd avis skal pakkes flere gange.

avis

Til papirkopper er det bedre ikke at bruge farvede aviser og blanke blade, da de udsender et farvestof, når de er våde.

Derudover skal du have en base for at give koppen en form. Til dette formål kan du bruge et glasbæger eller en dåsebeholder, men det er bedre at nægte en plastikflaske – det springer, og det vil være ubelejligt at vindse papiret.

Fortsæt som følger:

  1. På bundskruen er papirstrimlen ikke særlig tæt, så du kan tage den ud. Fra den ene kant efterlader indrykning til bunden. trin 1
  2. Den venstre kant af avisen er presset og danner bunden af ​​potten. trin 2
  3. Fjern emnet fra underlaget. Et glas er klar! trin 3

Nogle praktiske tips til høsting af papirpotter

beholder med briller

For at forhindre, at koppen udfolder sig, kan du bruge to muligheder:

  • på det stadium, hvor avisen er såret på basis, binde det med en tråd;
  • Før du fortsætter med at pakke papiret rundt om bunden, rul avisremmen med kant fra topkanten, og når glasset er klar, skal du let udfolde kanten på den ene side og skubbe den til den anden side.

Papirkopper er ikke tilstrækkeligt stabile, så det er nødvendigt at vælge en passende beholder (2/3 højere end koppens højde) og stramt installere dem ved siden af ​​hinanden. Du kan binde dem med et reb efter at jorden er hældt. Det er vigtigt ikke at hælde frøplanter i papirpotter, ellers vil de hurtigt blive våde og falde fra hinanden.

Ved transplantation af kimplanter kan frøplanter let udvindes fra et glas, og du kan plante og med det – i en sæson vil papiret have tid til at nedbrydes i jorden.

Briller fra avisen, lavet af papier-mache måde – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 50