A láncfűrész összeszerelése és felülvizsgálata «Fehéroroszország BP-4200M»

Láncfűrész «Fehéroroszország BP-4200M»A “Belarus” BP-4200M láncfűrész egy szakszerűtlen, de magas színvonalú, magas műszaki jellemzőkkel rendelkező eszköz. A láncfűrész motorteljesítménye 4200 watt. A motor fordulatszáma alapjáraton 1280 ford / perc. A busz hossza 45 cm, ez a gumiabroncs lánc 72 láncra lett tervezve. Üzemkész állapotban a láncfűrész súlya 7 kg. Tekintsünk egy láncfűrész és egy összeszerelés teljes készletét.

Láncfűrész készlet

A láncfűrészek két gumiabroncsot tartalmaznak, a gyártó logójával együtt. Szintén a dobozban, eltekintve a ház a kétütemű motor, az önindító egy felső fedelet a kézifék, a két láncot 72, útmutató összeszerelés és működés, a táska eszközök szervizelése láncfűrészek, konténer keveréséhez üzemanyag és kétütemű olaj. A szerszám táska megtalálni gyertya kulcsfájllal külön kábelre az indítómotor adagoló tölcsérrel üzemanyag keverék szűrő üzemanyag és két anya összeszerelésére a fűrészt.

Láncfűrész-burkolat

A “Belarus BP-4200M” láncfűrész fémből készült. A tok felső burkolata műanyag.

Az eredeti láncfűrész fedelének külső oldalán nincsenek varratok és csatlakozások.

A felső burkolat hátulján fekvő mélyedés van a fogantyúval. Ha görgetés történik, a fedél eltávolítható a kulcs használata nélkül. A fedelet a három rögzítőcsavar kicsavarásával is eltávolíthatja.

A láncfűrészházban van egy légszűrő, amelyet rendszeresen tisztítanak. Ha eltávolítja a szűrőt, akkor hozzáférhet az üzemanyaghoz és a motorhoz.

Vásárláskor mindig ellenőrizze a láncfűrész levegőszűrőjét. Teljesen le kell fednie az üzemanyag gyertyát. Egy műanyag téglalap legyen hat részre osztva. Minden szakasznak speciális hálóval kell rendelkeznie.

A láncfűrész összeszerelése

A láncfűrészt speciális lyukba kell szerelni. Ezután a gumiabroncsot a készlethez tartozó anyákkal rögzítik. A láncfűrész, a szűrő és az üzemanyag gyertya fedelének eltávolítása után a gumiabroncs láncra helyezett. A tok oldallapján van egy speciális lyuk a gyertya kulcshoz. Ezzel szorosan húzza meg a láncot a gumiabroncson.

Fontos, hogy a láncot úgy rögzítsük, hogy 0,5 cm-nél nem húzható meg.

A ház elején egy olajhordó a lánc kenésére. Öntsön csak kétütemű olajat, és tartsa mindig tele.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 18