Bekendtskab med boringen IE-1035. E-1 U2 og dens modifikationer

elektrisk boremaskineElektrisk boremaskine IE-1035. Э-1 У2 er designet til boring af huller med en diameter på 3 til 16 mm i så holdbare materialer som metal, beton eller asfalt. På basis af denne elektriske boremaskine blev der udviklet en model med en indre kegle samt et værktøj med en kraftig reducer og muligheden for reversibel boring.

Boremaskine af IE-1035. E-1 U2 og dens modifikationer fremstilles i Rostov-anlægget af elværktøj. Den består af en elektrisk del, pålideligt beskyttet af et hus af stødfast plast og en to-trins metalreducer. Lad os overveje enheden af ​​elektroteknikken mere.

Gear Unit Design

Huset til den elektriske boreredukker er helt fremstillet af 20 mm tykt rustfrit stål. Inde i reduceren er der to metaldrev, der sikrer rotationen af ​​arbejdselementet og patronen. Smøring af reduktionsanordningen anvendes på fabrikken, der kræves ikke yderligere gearsmøring inden for 5 år efter garantiperioden.

Reduktionen af ​​den modificerede boremaskine “IE-1035. E-2 V2 “er mere kompliceret. Den er forsynet med en indvendig kegle, der er designet til et bor uden arbejde. I den indre kegle er der monteret øvelser med en konisk skaft fra 3 til 16 mm. Også i keglen af ​​denne ændring kan du installere en dyse til blanding af beton. Særlige huller er placeret på reducerens sidevægge. De tjener for at udvinde boret var mere praktisk.

Enheden af ​​elektrisk del

Inde i plasthuset er der en forret og en rotor med en kobbervikling. Starteren er anbragt i et plastikhus, som beskytter det mod stød under drift. Rotoren antager hovedbelastningen. Rotor modifikation IE-1035. E-3 V2 har funktion af reversibel boring. Gearkassen udfører en afskrivningsfunktion og blødgør boringens vibration under drift.

På bagerste baghåndtag er motorens startknap, som reagerer på trykstyrken. Hastigheden kan justeres ved hjælp af kontakten placeret over startknappen.

Tekniske specifikationer

Boret har en 1 kW motor, hvilket gør værktøjet stærkt nok til at bore en 50 mm tykk metalbjælke. Borren er også udstyret med en mekanisk nedbrydningssikring. Den maksimale borediameter for metal er 13 mm, til træ – 16 mm. På elpanelets sidepanel er der en knap til permanent drift. På grund af gearkassens kompakte dimensioner kan borren monteres på arbejdsstativet.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 94