Cake-snack i form af sushi

snack kageMen bare ikke overrasker gæsternes værtinde: usædvanlige kager, oversøiske retter eller mystiske salater. Men den oprindelige snack, der er lavet på grundlag af en kage, ligner japansk sushi. Den dejlige kombination af røde, grønne og hvide nuancer undrer også sig. For at forberede disse delikatesser har du brug for meget lidt tid og produkter.

Usædvanlig bagning

I opskriften skal du bruge en kiksdej. Du kan male den i grøn med persille eller spinat. Pasta er lavet i henhold til dette mønster:

  • Grind greens med en kniv (helst kun blade, uden grene);
  • afbryde det i en blender
  • Tilsæt adskilte æggeblommer (4 stk.);
  • creme fraiche (70 g) med et fedtindhold
  • kraftigt omrørt.

Sigt 120 g mel og hæld 5 gram bagepulver ind i det. Efter det, visp indtil den stabile tilstand af 4-re proteinet. Ved begyndelsen af ​​processen tilsættes salt og lidt senere – sukker. Nu skal du kombinere melet og den grønne pasta. Pisket proteinmasse tilsættes til den resulterende blanding portionsvis (2-3 skeer). Det skal omhyggeligt manipuleres med. Bevægelser skal være fra top til bund.

Persille har en særlig smag. Derfor kan de, der ikke tolererer det, bruge spinatblade. Planten giver en rig skygge og påvirker ikke smagen af ​​skålen.

Bage dejen til snacks anbefalet ved en temperatur på 180 ° C. Efter 15-20 minutter bliver den klar. For at gøre dette skal du bruge en pande med en størrelse på 25×30 cm eller 30×40 cm. Mundens bund er nødvendigvis dækket af pergamentpapir.

Grand Final

Svampekager tages ud af ovnen. Brug en kamp for at kontrollere beredskabet, det bør ikke være klæbrigt. Når det køler lidt ned, tages det ud af bagepladen og papiret fjernes. Næste trin er skæring. Lav en jævn kant og divider lærredet i to lige store dele. Nu er det madlavningstid samt dekorationer:

  • 300 g ost ostemasse;
  • skåret i en masse grønt, blande;
  • Saltet laks skåret i lange lameller.

Ostpas fedt kun en del af kikspai. På toppen af ​​hende sætte et sekund, og lidt presset. Ved hjælp af et specialværktøj opdeles “kagen” i portioner. Hver af dem er dekoreret med stykker fisk. Du kan sætte en volumetrisk rose, en ring, en diamant eller en stjerne.

For at sikre at stykkerne er lige, sidder tandstikker fast på skærelinierne. Et skærebræt anvendes som linjal.

Når en lækker forretter vises på bordet, bliver gæsterne forvirret i et stykke tid. Fans af japansk køkken vil straks sætte pris på værtsværkerens værker. Resten vil vente med delikatesse, men så vil de ikke kunne rive sig væk fra det. Børnene vil lide den usædvanlige grønne farve af kagen, men smagen vil overraske dem endnu mere.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2