Ciderates i haven

siderater på sengeneDen årlige brug af jord til dyrkning af grøntsager fører gradvis til dens udtømning. For at befrugte haven og berige jordens sammensætning anvendes sideraterne. Det er meget nødvendige planter, der dyrkes med henblik på yderligere at grave og sætte dem i jorden for at forbedre dens struktur, berigelse af makro- og mikroelementer, samt at undertrykke væksten af ​​ukrudt.

Hvorfor så sideraterne?

Når man graver jorden i efteråret, skader vi kun det. I foråret, efter smeltende sne, bliver den absorberet af vand og stærkt komprimeret. Det skal igen løsnes.

Hvis du sår sengene green-gødning, i vinteren planterødderne perepreyut under sne og løsne jorden, tørt græs og grøngødning dække jorden, og vil ikke tillade regn og smeltet sne denne lukket.

Ciderater skal sås i august, så i slutningen af ​​september vil de øge den grønne masse.

To måder at forsegle siderater i jorden

Sidene omfatter havre, sennep, fatseliyu, smørede radise, rug og andre afgrøder.

Der er to måder at forsegle sideraterne i jorden. Den første er, at ciderne er slået og finhakket. Så er denne grønne masse grundt indlejret i jorden. For det andet – sideraterne er simpelthen efterladt om vinteren i haven. Det hele afhænger af hvilken slags kultur du planlægger at plante i denne have næste år.

Havre og phacelia, for eksempel, skal skære og hugge den grønne masse i små fragmenter for bedre pereprevanya. Derefter løsnes jorden ved hjælp af en flad jord. I foråret græs har ikke tid til fuldt ud perepret, men rødderne af planterne er godt gødet jord. Med havre og honningurt forberede en seng til plante afgrøder såsom bønner, jordbær, agurker, majs, dvs. under de store-podede afgrøder eller kimplanter.

Sennep, hvordan man bruger siderat, når man forbereder senge til gulerødder, kål, persille, det vil sige småfrøede afgrøder. Det er ikke gravet i efteråret, og i foråret, der skubber væk fra det tørre græs, bliver rodafgrøder såret. Efter spiring i gangene spredes den overgroede sennep, mulching og befrugtning, således sengen.

Ciderater er en grøn gødning til dine planter. Det er mad til mikroorganismer, der behandler sidernes grønne masse i humus. Hvis du plante haven med ciderater, så er du forsynet med høje udbytter.

Video om måder at indlejre siderater på

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 39