Den japanske Securai KS-8T Secateur

secateurs japanskTil beskæring af frugttræer og bærbuske har du brug for en sekretær, der ikke beskadiger kambium og bark på grenen, men det giver en jævn og præcis udskæring. Af stor betydning er instrumentets vægt. Hvis du arbejder i langvarige sekretærer, bliver børsten træt, og håndtagene på lysværktøjer kan hurtigt nedbrydes under tung belastning.

Secateurs bruges til udbredelse af planter og podning af stiklinger på grundstammen.

For at vaccinen skal kunne rod, skal klippet være lige uden den “tyggede” bark. Guillotinblade giver dig mulighed for at fjerne grenene “på ringen” uden at forlade “stubber”.

Når du vælger en sekretær, skal du være opmærksom på:

  • materiale, hvorfra knive og håndtag er lavet;
  • type pruner;
  • Tilstedeværelsen af ​​en lås for nem opbevaring.

Overvej disse egenskaber ved hjælp af eksemplet på pruner “Samurai KS-8T”.

Materiale af blad og håndtag

Knivene og håndtaget til snoeren «Samurai KS-8T» er lavet af varmt stål, hvilket øger værktøjets levetid. I sammenligning med de sædvanlige amatørsekretærere forbliver bladene i det japanske instrument skarpt langt længere.

Secateur “Samurai KS-8T” er egnet både til arbejde på en lille sommerbolig og til behandling af landinger af et stort område. Slib pruner en gang hver anden sæson.

På grund af hærdning af stål ved lave temperaturer (op til 300OhC), værktøjets skærende del er meget robust. Sekretærer kan skære skeletbrættet op til 3 cm i diameter. Længden af ​​håndtaget på skærebordet gør det muligt at justere håndtagets krafthåndtag ved beskæring af grene.

Prunerens forår er lavet af galvaniseret stål, så det ruster ikke. Selv efter lang opbevaring af pruner i ikke-arbejdsstilling falder elasticiteten af ​​foråret ikke.

Nektor type og brugervenlighed

De fleste sekatører er solide værktøjer. Bladet og halvmånedelen af ​​dem passerer jævnt ind i håndtaget. På grund af dette for at skærpe bladet skal du skrue fast skruen og fjerne fjederen, hvilket ikke er meget praktisk.

Skærens kniv «Samurai KS-8T» er aftagelig. Det er fastgjort til instrumentets greb med en separat skrue, som let kan skrues uden at afmontere pruner helt. På grund af at skærefjederen er lavet af galvaniseret stål, bør det ikke smøres om vinteren.

Holdere til opbevaring

Under opbevaring og transport for at sikre sikkerheden på pruner bør være fastholdere. I pruner “Samurai KS-8T” afspilles låsemekanismen med en gearlås, som er placeret under knivene og betjenes ved hjælp af en spak.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 84 =