Elektrisk øjeblikkelig vandvarmer

Atom vandvarmerEn strømmende elektrisk vandvarmer er en enhed, der er designet til at opvarme et lille volumen vand. Ved hjælp af denne opvarmningsenhed kan du nemt vaske opvask, men det er næsten ikke realistisk at tage et behageligt brusebad eller hurtigt fylde badekaret. Varmtvandstemperaturen er fra 40Oh C til 60Oh S.

Producenter producerer modeller af vandvarmere med elektriske varmeovne. Fremstil også modeller af enheder med en varmespole. Nogle tilbehør leveres med nogle modeller, f.eks. En opvaskemundstykke eller en plastikhaner med en massage dyse til behagelig håndvask.

Varmeelementet kan være et varmeelement med en magnesiumanode placeret inde i vandvarmerens krop. En eller to metalplader kan også udstille varmeelementerne. Sådanne opvarmningsplader brænder meget hurtigt ud, og vandvarmere fejler.

Valg af kedelvandsvarmer

Når du vælger en gennemstrømningsvandvarmer, skal du være opmærksom på garantibetingelserne, ekstraudstyr, varmeelement og sikkerhedsgruppe.

Det er meget vigtigt, at vandvarmeren er udstyret med en vandforsyningssensor. Denne sensor slukker automatisk strømforsyningen til varmeelementerne.

Denne funktion sparer energi og beskytter varmepladerne mod svigt og plastdele fra smeltning. Nogle elektriske øjeblikkelige vandvarmere er udstyret med et termometer til måling af vandtemperaturen og et display til justering af det.

Installation af øjeblikkelig vandvarmer

For at installere en flydende elektrisk vandvarmer skal du fjerne bagcoveret på enheden og justere varmeelementet til en bestemt opvarmningstemperatur. Så er det nødvendigt at markere hullerne til fastgørelse af elvarmeren. Bolte til fastgørelse fås i to versioner: plastnitter eller rustfrit metal knapper. I det første tilfælde er vandvarmeren installeret med silikoneborrelås. Til installation på metal knapper, bor huller med perforator eller boremaskine.

En aflukkeventil skal monteres på koldt vandindløb. På bagsiden af ​​vandvarmeren skæres et hul til vandcirkulationsrøret, hvilket er nødvendigt for at afkøle plastdelene. En varmebestandig slange er installeret på varmtvandsstikket. Derefter installeres et opvaskemiddel, komplet med en varmelegeme.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 70