Grill grill fra bildisken

grillFor at lave grill på dit websted kan du bruge en gammel bildisk. Diameteren er ideel til montering af rist. Denne brazier er lavet med en svejsemaskine. For at opbygge det skal du:

  • bil disk;
  • fire jern hjørner;
  • jernstang.

Hvis bildisken er rusten, skal den være dækket med en primer eller maling og derefter tørret i flere dage. Efter maling er den fastgjort på fire ben, som er lavet af metalhjørner.

Hjørnerne kan også fastgøres med vindue hængsler og flere bolte, boring huller for dem i diskkroppen og benene. Således vil du have kapacitet til kul. Selvfremstillet grill af mursten i vores næste artikel!

Forbedring af brazier

Fabriksdiskhullerne er for store, så kapaciteten er vendt om og brygget med en metalstang eller stykker af jernplader.

Hvis du vil give ekstra trækkraft, skal du bruge en metalstang.

Store kuler falder ikke gennem hullerne, der er svejset med en stang. På grund af den stærke vind, brænder træ og kul i en sådan brazier helt ud.

På grund af tilstrækkeligt store huller udblæses aske. Designet kan forbedres ved at lave et par huller i højovnsskiven og de resterende – tæt brygge.

På bildiskens omkreds kan du lave trekantede slidser til spydene ved hjælp af en bulgarsk. For stabiliteten af ​​strukturen står svejsemetal til benene.

Fordele og ulemper ved konstruktion

Da der til fremstilling af en sådan grillfabrik hovedsagelig anvendes gamle dele, er omkostningerne ved grillen minimal. Du skal kun købe en primer eller maling. Alle andre materialer findes i din garage af alle bilister.

Fordelen ved grillen er også, at skålens størrelse er ideel til grillen til grillen. Du kan bruge en rist fra en ovn, den er varmebestandig og nem at rengøre.

Mangala plus er dets vægt og mobilitet. En sådan installation til grill kan nemt flyttes rundt på stedet.

Ulempen ved installationen til grill kan tilskrives skålens lille område. På en sådan brazier kan du ikke stege hele fisken eller et stort stykke kød. På disken kan der ikke plads til mere end fire spydspidser.

Denne ulempe kan korrigeres ved at anvende et drev fra en minibuss eller lastbil. En sådan kapacitans vil øge strukturen væsentligt, og for stabilitet er det nødvendigt at bruge ikke fire, men otte metal hjørner.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 18