Henkilökohtainen tytäryritys – karja aloittelijoille

henkilökohtainen osa-aikainen maatilaEläintenhoito on kannattavaa liiketoimintaa. Yli 20 neliömetrin yksityisillä tiloilla työntekijät osallistuvat siitoseläimiin ja siaviin. Naudanliha kasvaa yli vuoden. Lisäksi lehmien pitämiseksi tarvitset rakentaa lämpimän navetan, mikä vaatii paljon rahaa. Erityisesti alkeelliselle viljelijälle aiheutuvat konkreettiset kustannukset.

Siksi pieniä kotieläimiä ja siipikarjaa kasvatetaan yksityisissä tiloissa:

  • kanoja;
  • ankat;
  • hanhet;
  • helmikana;
  • kalkkunat;
  • lammas;
  • vuohia.

Näiden eläinten ylläpitämiseksi ei ole välttämätöntä luoda ihanteellisia olosuhteita.

Linnun sisältö

Jos paikoilla ei ole mooleja ja ruuveja, keramiikassa tehdään savesta tai maaperäpohjasta ja sijoitetaan useita sijoituksia. Joka vuosi ennen nuorten kana-koiran aloittamista puhdistetaan ja peitetään kalkilla lintujen suojelemiseksi kokkidoosiin.

Ankat ja hanhet tilojen lisäksi tarvitsevat pienen lampi. Vesilinnuilla on voimakas koskemattomuus, joten hanhia säilytetään puurakennuksissa, joissa ei ole eristettä, ja ankkoja – tavallisessa huoneessa kanojen kanssa.

Siipikarjatalossa jokaisella eläinlajilla tulisi olla oma erillinen vyöhyke syöttölaitteineen ja nännijuomareineen. Ero on tehty, jotta vältetään taistelut alueelle ja elintarvikkeille. Ankkojen ja kanojen kävelyalue voi olla yleinen.

Eksoottisia lintuja, esimerkiksi helmikanaa tai viiriä pidetään erillisissä soluissa. Pienille linnuille on varattu erilaisia ​​huoneita suojaamaan sitä stressiltä. Erillinen huone, jossa suljettu kävelykenttä on parempi ennakointi kalkkunoille, muuten muut linnut voivat kuolla alueen taistelujen takia.

Pienien nautojen sisältö

Vuohen- ja lampaanjalostus ei juurtuisi teollisuustasolla maidon vähäisen tuoton takia, mutta vuohen- ja lampaanmaidosta valmistetaan korkealaatuisia juustoja.

Yhdellä vuohilla voi saada jopa kolme litraa maitoa päivässä, lampaanlihan maito tuottaa viisi litraa. Vuohenjalostuksen ja lampaanjalostuksen plus on se, että näitä eläimiä voidaan pitää lämmittämättömissä tiloissa. Näin ollen vuohien ja lampaiden jalostus henkilökohtaiseen osa-aikatyöhön on erinomainen vaihtoehto laaja-alaiselle lypsykarjan kasvatukselle.

Luonnossa vuohet ja lampaat viettävät kaiken aikaa avoimessa maassa ja menevät pitkiä matkoja. Nämä eläimet on mukautettu sekä alhaisiin että korkeisiin lämpötiloihin. Mitä enemmän auringonvaloa ja raikasta ilmaa tulee pienten eläinten sisältävään huoneeseen, sitä vahvempi on eläinten koskemattomuus.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 44