Hovein vaatimaton pinnate leopardi kotiisi

Palm HoveHovei Palm on yksinkertaisesti luotu niille kukkaviljelijöille, jotka untaavat tällaisen kasvin, mutta pelkäävät mahdollisia vaikeuksia hoitaa sitä. Kaikista palmujen lajikkeista tämä on kenties kaikkein sopimaton kukka. Lisäksi se on myös erittäin koristeellinen johtuen mielenkiintoisesta lehdistä.

Tänään puhumme siitä, mitä Hovey on ja miten kasvattaa sitä kotona. Palm Hoveya kutsutaan myös nimellä Kentia.

Lajin ominaisuudet

Kasvava luonnonolosuhteissa Hovey on varsin vaikuttava. Kaareva pitkä lehdet ovat taipuvaisia ​​maahan, kun taas vain varren pituus jopa 2 m. Lopussa varret ovat suoraan itse lähtee viuhkamaisesti. Tietenkin, kuten kandrel-tehtaalla suljetussa tilassa, sen mitat ovat paljon pienemmät.

Kuten on selvää, palmu ei ole runko, mutta se ei estä sitä olemasta yksi kauniita kasveja. Pitkät petiolit muodostavat persoonan, kun taas Hoveya jäljentää sivusuuntaisia ​​versoja.

Jos jostain syystä osa kasveista katoaa, se ei kuole lainkaan – on aina mahdollista saada uusia kasveja sivuliuskeista.

Hoidon ominaisuudet

Viljely Hoveyu ei ole vaikeaa. Kun luodaan mukavia olosuhteita, kukka kasvaa kauniiksi vehreiksi pensaslehtiin, jossa on tyylikkäät pinnate-lehdet. Näitä ovat:

  1. Hyvä valaistus. Talvella amme tulee sijoittaa eteläisen ikkunan lähelle, muuten kukka alkaa venyttää ja muuttua vaaleaksi. Mutta kesällä, päinvastoin – palmu, joka seisoo ikkunan alle, olisi peitettävä verholla. Muuten Hoveyn paksussa varjossa ei menetetä, mutta ei saada sellaista voimakasta kauneutta, joka on lajille ominaista.
  2. Raitis ilma. Koska palmu on katu, se tarvitsee raitista ilmaa. Tätä varten on usein välttämätöntä tuuleta huone, jossa kukka kasvaa, alkukeväästä myöhään syksyyn.
  3. Oikea potti. Kämmenjärjes- telmän muoto on pitkänomainen sauva, joten sen alta tulisi olla syvä. Samanaikaisesti kukkapatan leveyden pitäisi olla riittävä nuoren kasvun kehittymiselle.
  4. Vaikea maaperä. Palma Kentia ei pidä liian löysästi ja kevyesti maata ja kasvaa parhaiten maaperäseoksissa, joissa on turpeja. Valmis substraatti puita voidaan ostaa kaupasta tai tehdä sen itse sekoittamalla 4 osaa humusta, 2 osaa maa levyt ja 1 osa humusta ja hiekkaa.
  5. Säännöllinen ruokinta. Toisin kuin useimmat talviksia hedelmöittämättömät sisäkasvit, kämmen on suositeltavaa ruokkia talvella. Riittää, että kerrallaan käytetään mineraalisia valmisteita kuukausittain. Kevään saapumisella ruokintataajuus kasvaa.

Video kasvaa hove

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 78 =