Kakku-välipala sushin muodossa

välipala kakkuÄlä vain hämmästytä vieraansa emäntä: epätavallisia kakkuja, merentakaisia ​​ruokia tai salaperäisiä salaatteja. Mutta alkuperäinen kakku, joka perustuu kakun periaatteeseen, näyttää japanilaiselta sushilta. Ihana yhdistelmä punaisia, vihreitä ja valkoisia sävyjä hämmästyttää. Näiden herkkujen valmisteluun tarvitaan hyvin vähän aikaa ja tuotteita.

Epätavallinen leivonta

Käytä reseptiä keksikastiketta. Voit maalata sitä vihreänä persiljaa tai pinaattia. Pasta valmistetaan tämän mallin mukaisesti:

  • Grind vihreät veitsellä (mieluiten vain lehdet, ilman oksia);
  • keskeyttää se sekoittimessa;
  • lisää erilliset keltuaiset (4 kpl);
  • (70 g) rasvapitoisuutta;
  • voimakkaasti sekoitetaan.

Seulaa 120 g jauhoja ja kaada 5 g leivinjauhetta siihen. Tämän jälkeen lisätään 4-proteiinin vakaan tilan saakka. Prosessin alussa lisätään suolaa ja vähän myöhemmin – sokeria. Nyt sinun täytyy yhdistää jauhot ja vihreä tahna. Kierretty proteiinimassa lisätään tuloksena olevaan seokseen annoksittain (2-3 lusikkaa). Se on huolehdittava huolellisesti. Liikkeiden on oltava ylhäältä alas.

Persilja on erityinen maku. Siksi ne, jotka eivät siedä sitä, voivat käyttää pinaatinlehtiä. Kasvi antaa rikas sävy, eikä se vaikuta astian makuun.

Paista taikina välipaloille suositellaan 180 ° C: n lämpötilassa. 15-20 minuutin kuluttua se on valmis. Tätä varten käytä pannua, jonka koko on 25 x 30 cm tai 30 x 40 cm. Muotin pohja on välttämättä peitetty pergamenttilla paperilla.

Grand Final

Savukakut otetaan pois uunista. Käytä ottelua tarkistamaan valmius, sen ei pitäisi olla tahmea. Kun se jäähtyy hieman, se otetaan pois leivontalaatikosta ja paperi poistetaan. Seuraava vaihe on viipalointi. Muodosta tasainen reuna ja jakaa kankaalle kahteen yhtä suureen osaan. Nyt on kypsennysaikaa ja koristeet:

  • 300 g juustojuomaa;
  • leikataan paljon vihreää, sekoitetaan;
  • Suolattu lohi leikattu pitkiksi säkeiksi.

Juustokastike rasvaa vain yhden osan keksipienistä. Hänen päällensä laittaa toisen, ja painaa hieman. Käytä erityistyökalua jakamalla “kakku” osiksi. Jokainen niistä on koristeltu kaloilla. Voit asettaa volumetrisen ruusun, renkaan, timantin tai tähdellä.

Jotta osat ovat tasaiset, hammastikat ovat juuttuneet leikkauslinjoille. Viivaimena käytetään leikkuulauta.

Kun pöydässä on herkullinen alkupala, vieraat hämmentyvät jonkin aikaa. Japanilaisten ruokien fanit arvostavat välittömästi emännän töitä. Loput odottavat herkullisuutta, mutta sitten he eivät voi repeytyä itsensä pois. Lapset pitävät kakun epätavallisesta vihreästä väristä, mutta maku yllättää niitä entisestään.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − = 47