Kasvatamme monipuolisia Aglaonem-taloja: istutuslaitoksen erityispiirteitä

monipuolinen AglaonemaAglaonema on Aroidin perheen edustaja. Tämä kasvi on koristekasveja ja siinä on hyvin kauniita suuria lehtiä, minkä vuoksi sitä käytetään laajasti toimistoissa ja yksityisissä talotiloissa. Luonnollisissa olosuhteissa Aglaonem-lehdet ovat yksivärisiä – ne ovat väriltään vihreitä. Kotona on enemmän lajikkeita lajikkeita, joiden kuvio on lehdet.

Aglonema hyvin toistuu kerroksittain. Ajankohtana aikuisen pensaiden ympärillä syntyy vauvoja. Kun he kasvavat ja muodostavat omat juurisysteensä, heidät erotetaan äidin kasveista ja siirretään erilliseen pottiin, jolloin saadaan uusi pensas.

Mihin pottiin tarvitaan Aglauname?

Istutettavaksi aglaonemy on parempi käyttää matalia kulhoja, koska juuret eivät kasva pitkälle siihen.

Jos tällainen kukkaruukku ei ole käsillä, tavallinen potti voi olla tavallista, mutta siihen on hyvä kaataa hyvä salaojituskerros, joka täyttää vähintään yhden kolmasosan säiliön korkeudesta.

Tämä vähentää merkittävästi kukkaruukkujen määrää: pinnassa ei ole liikaa maata, ja vesi kulkee hyvin kuivatuksen kautta, mikä eliminoi juurien hajoamisen riskin. Lisäksi nuorta kasvia varten tulisi käyttää pieni potti. Aglaoneman tilavassa potissa ei voi hallita koko maata, se kasvaa huonosti ja voi satuttaa.

Millaista maata kukka pitää?

Aglaonema rakastaa kevyttä ja ravitsevaa vehreää maata, vaikeassa maaperässä on vaikeaa muodostaa vauvoja. Kukkien kasvattamiseen voidaan käyttää kahta tyyppiä:

  1. Kaupan substraattien seos: koristekasveille ja orkideille. Ensimmäinen maaperäsekoitus on liian löysä ja sillä on taipumisominaisuus, joka ei ole kovin hyvä Aglaonemalle. Mutta jos laimennat sen samalla määrällä substraattia orkideille, saat optimaalisen maanjäristelmän aroideille.
  2. Niille kukkakaupoista, jotka haluavat itse valmistaa maaperän seosta, on välttämätöntä valmistaa ja sekoittaa samanlaisia ​​osia humus ja lehtimassa, lisätä noin kolmasosa jokien hiekasta sekä vähän puuhiiltä ja kuorta.

Kuinka istuttaa?

Jos nuori kasvi on onnistunut kasvattamaan pitkät juuret, niitä ei tule katkaista, mutta on parasta laittaa se varovasti ja levittää se pottiin ja levittää sitä maan päälle. Joskus Aglaonema on sijoitettava potin reunaan, niin että siellä on paikka juurten juurille, mutta siinä ei ole mitään vikaa.

Aglaonemaa istutettaessa on syytä muistaa, että sen juuret ovat erittäin hauras, joten maaperää ei tarvitse tiivistää holkin ympärillä liikaa, jotta se ei rikkoudu.

Kuinka paljon valoa kukka tarvitsee?

Kuten kaikki aroids, Aglaonema ei siedä suoraa auringonvaloa, vaikka se on tämä kasvi kaikkien muun perheen, joka tarvitsee kirkkaampi valaistus. Tämä johtuu siitä, että kasvien lehtileikillä on kevyempi kuvio, ja kaikkien lajikevalmisteiden tiedetään vaativan enemmän kuin kukat, joilla on puhdasvihreät lehdet.

Mitä sinun tarvitsee tietää kasvaa Aglaonema – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =