Kasvavat vesimelonit kylmäalueiden kasvihuoneissa – se on mielenkiintoista

Vesimeloni kasvihuoneessaSiperiassa liian kylmä ilmasto kasvaa termofiilisiä kasveja. Siitä huolimatta Siperian vesimelonia voidaan kasvattaa. Marjoille, sääolosuhteista riippumatta, kypsät ja makeat, sinun on kasvatettava vesimeloneja kasvihuoneessa.

Munasarja ja kasvihuonemelojen hoito

Kun kasvatetaan vesimeloneja kasvihuoneessa, kun ruoska kasvaa ja alkaa kukkia, on tarpeen pölyttää vesimeloni käsin munasarjojen muodostamiseksi. Jokaisesta ruosista jätetään yksi tai kaksi hedelmää, koska kasvihuone ei voi “vetää” lisää marjoja. Kahta vesimelonia jätetään piiskuun pienempiä kuin yksi marja, ja kypsyvät kauemmin.

Vesimelonit kasvatetaan ristikolla, joten piiska on sidottava ja hedelmä kääritään verkkoon. Hothouse vesimelonit ovat heikompia, istutettu avoimessa maassa, ja ruoskat painon alla marjoista putoavat maahan. Paikan päällä vesimeloni voi kaatua. Kaikki sivusuuntaiset versot, lukuun ottamatta niitä, jotka kasvavat tukipuoliin, on katkaistava.

Suuret kasvit tarvitsevat apua käpristyäkseen jalustan päälle ja kääntävät ne kohti aurinkoa, koska ruoskat vaativat enemmän valoa muodostaen lehtiä ja hedelmiä.

Kasvava vesimelonien edut kasvihuoneessa

Kasvihuone vesimelonit ovat resistenttejä sairauksille ja tuholaisille. Avoimiin maahan istutetut kasvit ovat alttiita kasvipitoille ja muille virustaudille, joita hyönteiset välittävät.

Koska hyönteiset eivät käytännössä pääse kasvihuoneeseen, kasvihuonekaasujen vesimelonit eivät ole alttiita virustaudille.

Bakhcha ei kudota maahan, vaan tuulet ristikolla, joten on kätevää kerätä hedelmiä. Vesimelonia kaadetaan mehuun hyvin nopeasti, koska kasvien kasvaessa sivuhaarat poistetaan ja kaikki ruoka menee marjaan.

Kasvihuoneviljelyn ominaisuudet, vesimeloni-lannoitteet

Joissakin kasveissa vain urospuoliset kukat voivat muodostaa tärkeimmän ruoskan. Se riippuu siemenistä ja vesimeloni-lajikkeesta. Tässä tapauksessa sinun on jätettävä poikasi ja anna hänen kasvaa. Se kukkii sekä naisten että miesten värejä. Tämä kasvi pitäisi hedelmöittää useammin, koska se vaatii kaksi kertaa niin paljon ravintoainetta.

Levitä lannoitteita koko kauden ajan. Ensimmäisessä kuussa hedelmöitetään hevosen tai lehmän humus-liuoksen kanssa. Kolmen litran vettä lisätään 300 g. lanta ja vesi istutetut taimet. Kun kasvi kasvaa ja alkaa muodostaa hedelmää 10-15 päivän välein maaperään hiivan ratkaisun tekemiseksi.

Ylittää vesimeloni puutarhassa ei ole sen arvoista, koska se on liian sokerilla päällystetty, ylikypsä. Tämän vesimelon siemenet voivat itää jopa sikiön sisällä.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =