Korrekt plantning af jordbær (video)

videoJordbær er en velsmagende, sund og smuk bær, en favorit for voksne og børn. At dyrke jordbær foretrækkes af mange gartnere og lastbilbønder, da det er uhøjtideligt og giver resistent over for komplekse klima- og fugtighedsforhold.

Varietal jordbær er en bær med en karakter, og den korrekte plantning af jordbær, som det også kaldes jordbær, er et løfte om høj fruiting og fremragende smag af bær.

Jordbær kan plantes i jorden fra forår til efterår, men den bedste tid til plantning er det tidlige forår, eller begyndelsen af ​​efteråret. Ideelle forgængere til jordbær er bælgplanter såvel som radise eller grønne.

Efterspurgte jordbær og til kvarteret tolererer hun ikke kartofler, tomater, peberfrugter og ægplanter ved siden af ​​hende.

Stedet under plantning af jordbær er udarbejdet på forhånd, og kimplanter købes bedst i specielle plastbeholdere.

Jordbær foretrækker god belysning, regelmæssig topdressing og tilstrækkelig jordfugtighed.

Alle de subtiliteter af jordbærplantning i det åbne jord er præsenteret på denne video, her vil du blive introduceret til hemmelighederne i planteprocessen og passe på den. At kende reglerne for plantning af jordbærhave, vil du ikke lave fejl i dyrkning og reproduktion, og derfor få en god høst.

Sådan plantes jordbær korrekt (video)

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 28 =