Lav en blomsterpotte fra cement

blomsterkande af cementEfter reparationen har alle i huset tanke fra maling, gips eller andet byggemateriale. Ved hjælp af dem kan du lave en dekorativ gryde til gadeblomster.

Den kreative krukke kan dekoreres med en stub, hvis træbarkstrukturen udsendes. For at gøre en sådan gryde er det nødvendigt at fremstille en cementopslæmning. Ud over mørtelet vil der være brug for et bygningsnet, takket være, at cementet holder sig godt fast i plastbeholderen.

Hvis du ikke pakker tanken med et maske, så kan cementen splitte af, og gryden skal genoprettes. For at gøre cementopløsningen stærk, tilføj alabaster til den.

Fremstilling af cementopslæmning og fremstilling af tanken

Til fremstilling af cement skal morter blandes:

  • fire stykker sand;
  • to dele af cement;
  • en del alabaster.

Alle komponenter er godt blandede, og derefter tilsættes varmt vand til dem. Cementopløsningen bør ikke være flydende, den opdrættes til tilstanden af ​​våd ler.

For at løsningen skal holde fast i plastbeholderen, er den pakket med et byggenet. Garnet er fastgjort på basis af gryden med et dobbeltsidet tape.

Cover med en dobbeltsidet tape alle ydersiden af ​​bunden af ​​den fremtidige potte, og lim derefter scotch på scotch. Under ingen omstændigheder kan det modsatte, ellers vil cementgrundlaget gå til revnerne.

Gør en gryde

På den forberedte beholder påføres en cementopslæmning. Løsningslaget over beholderens hele overflade er 1 cm. Hvis det ønskes, er det muligt at gøre grydekanten ved at øge cementmørtelaget på grænsen op til 3 cm.

For at udlede træets struktur, er der ved hjælp af strimler, som på barket af et træ, langs skålens omkreds en skruetrækker. Dybden af ​​båndene er 0,5 cm.

Alt for ofte behøver du ikke at lave sådanne strimler, da revner kan gå langs puljen. På en gryde på 10 liter er den optimale afstand mellem strimlerne 3 cm. I bunden af ​​potten presses låg fra flaskerne, som tjener som potens ben.

For at fordybe benene i cement til samme dybde, brug en bred bakke.

Den færdige base af gryden er dækket med en primer og derefter malet. Du kan bruge enhver farvemaling, men for at gøre potten til at ligne en ægte stub, er det bedre at dække det med en brun farve og stripe striberne med guldmaling.

Når malingen tørrer, vil det være muligt at fylde potten med jord og plante blomster. I en sådan gryde ser busken af ​​boxwood eller en anden grøn plante ud.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 55