Lehmien huolto yksityisessä tytäryrityksessä

lehmät sisältöäLehmät ovat erittäin suuria eläimiä. He antavat paljon maitoa, mutta yksityisten tilojen omistajat harvoin saavat niitä. Ihmisillä on mielipide siitä, että lehmä antaa omistajille paljon vaivaa, koska sinun on maitoeläin kolme kertaa päivässä.

Itse manuaalinen lypsäminen kestää paljon aikaa, sitä ei aina suoriteta steriileissä olosuhteissa. Yksityisten tytäryhtiöiden tekniikoiden kehittymisen myötä on ilmestynyt lypsykoneita, jotka helpottavat huomattavasti maidon hankintaa.

Ennen kuin ostat lehmän, jokaisen viljelijän pitäisi ostaa lypsykone. Tämä on kallis tekniikka, mutta se säästää paljon aikaa, jota voit käyttää karjanhoitoon.

Vangitsemisen terveysolosuhteet

Venäjällä ei voi ostaa lehmää ilman, että kaikki terveysasiakirjat on täytettävä. Jos maanviljelijä haluaa ostaa eläimen, hänen on saatava lupa eläinlääkäriltä.

Hankkeen hakemisen jälkeen eläinlääkärin on tutkittava eläintä ja toteutettava kaikki tarvittavat testit. Tulokset kestää kaksi kuukautta. Eläinlääkärin tarkastaja tarkastaa tiloja, joissa lehmät säilytetään.

Pysäytä huollossa puiset tai metalliset pysäkit. Jokaisen leveyden on oltava vähintään 1,3 m. Tässä tapauksessa lehmät tuntevat olonsa mukavalta.

Lammasten lattian on oltava pehmeää. Vuodevaatteina käytetään erityisiä mattoja nautoille, jotka on ripoteltu heinää ja sahanpurua. On analysoitava henkilökohtaista tytäryritystä, jolla on mahdollisuus myydä ylijäämiä tuotteita kolmen kuukauden välein:

  • tuberkuloosista;
  • leukemia;
  • bortsilez.

Jos lehmä läpäisee kaikki testit, viljelijälle annetaan lupa myydä maataloustuotteita.

Lehmän lypsäminen

Ennen lypsämisen aloittamista kunkin lehmän kasvat on käsitelty erityisellä liuoksella mikroflooran poistamiseksi. Sitten lypsykone on kytketty utareeseen. Maito astuu tölkkiin suljetulla putkella, joten se pysyy steriilinä eikä hapettu kymmenen päivän ajan.

Maidon päätyttyä utare suljetaan jodiliuoksella. Tasapainoisella ruokinnalla jokainen lehmä pystyy antamaan jopa 40 litraa maitoa päivässä. Ruoka-aineen pohjana käytetään heinää ja heinää samassa suhteessa. Lehmä syö keskimäärin 50 kg rehua päivässä.

Lehmän sisältö – video

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 87