Правилно засаждане на ягоди (видео)

видеоЯгода е вкусно, здравословно и красиво ягодоплодни, любимо на възрастни и деца. За да расте ягоди са предпочитани от много градинари и камион фермери, тъй като е непретенциозен и дава, устойчиви на сложни климатични и влажност условия.

Висококачествени ягоди – зрънце, с характера и правилните засаждане ягодите, тъй като тя се нарича ягода – залог за високо плододаване и отлични вкусови качества на плодове.

Ягодите могат да се засаждат в почвата от пролетта до есента, но най-доброто време за засаждането е ранната пролет или началото на есента. Идеални предшественици за ягоди са бобови растения, както и репички или зелени.

Изискващи ягоди и в квартала, тя не толерира картофи, домати, чушки и патладжани до нея.

Сайтът под засаждането на ягоди се приготвя предварително и разсадът най-добре се закупува в специални пластмасови контейнери.

Ягодите предпочитат добро осветление, редовно покритие и достатъчна почвена влага.

Всички тънкостите на засаждането на ягоди на открито са представени на този видеоклип, тук ще бъдете запознати с тайните на процеса на засаждане и ще се грижите за него. Познавайки правилата за засаждане на ягодовата градина, няма да правите грешки в нейното отглеждане и размножаване, и следователно да получите добра реколта.

Как да засаждаме ягоди правилно (видео)

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 93