Vi laver varmeapparatet fra lerpotter

hjemmelavet grydevarmerOm varmeren fra blomsterpotterne hørte sikkert mange. På internettet kan du finde mange artikler om montering og brug af en sådan enhed. Disse artikler lover, at en sådan simpel enhed kan erstatte elektriske varmeapparater, da det opvarmer op til 200OhC. Dens samling er enkel og tager ikke meget tid. For en stor plads virker en sådan varmelegeme ikke, men for små værelser, for eksempel et telt, et drivhus eller et drivhus, kan det bruges. Varmeapparatet vil hjælpe på en fisketur eller i en vandretur, hvor der ikke er mulighed for at bruge elektriske apparater.

Da en åben lysflamme anvendes til opvarmning, er det nødvendigt at overholde sikkerhedsforanstaltningerne. Placer ikke apparatet i nærheden af ​​brændbare genstande for at forhindre brand.

Montering af varmeren

Til forsamling skal vi:

  • tre lerpotter med forskellige diametre;
  • 8 skiver til gevind M10;
  • M10 bolt pr. 100 mm;
  • 8 møtrikker med gevind M10;
  • lerplade;
  • metal stativ (grill), for at sikre luftcirkulation;
  • varmeelementet er stearinlys.

Montering af enheden sker i henhold til dukken, dvs. det er nødvendigt at vælge potter, så de går ind i hinanden, og der er et hul mellem dem. I afløbshullet i puljen skal du indsætte en bolt, efter at du har brugt vaskemaskinen på den.

Derefter er det nødvendigt at lægge en skive på bolten fra indersiden af ​​gryden og sæt den fast med en møtrik. Træk derefter en ny møtrik og skive fast for at sikre hullet, og fastgør den anden krukke på bolten på samme måde som den første, så afstanden mellem væggen og den første pots væg er den samme i hele diameteren.

Vi løser den tredje krukke på samme måde som den anden. Som programmererne siger: “Vi starter proceduren på en cyklus”, indtil potterne løber ud. Det bliver matryoshka fra potter. Dernæst skal du lave en improviseret radiator for bedre koncentration af varme. For at gøre dette, fastgør de to møtrikker konsekvent, læg dem to skiver og fastgør dem med den sidste møtrik.

Princippet om drift

Varmeapparatet fungerer ganske enkelt. Det er nødvendigt at dreje strukturen på hovedet og sætte den på risten. Sæt derefter en metalholder på en keramisk bakke med stearinlys, som vil fungere som varmeelementer. Lys dem og vent indtil varmen spredes over varmeoverfladen. Den stærkeste konstruktion opvarmes i metalstangens zone.

Det er nødvendigt at bruge almindelige keramiske gryder uden glasur eller maling, da det ved opvarmning vil brænde og udsende skadelige stoffer. Af hensyn til brandsikkerhed skal alle etiketter fjernes fra potterne.

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 61 =