Видео: отглеждане на картофи под слама или сено

картофи под сламаКартофи в Русия се наричат ​​втори хляб и не е случайно, тъй като е питателна, вкусна и много полезна. Почти всеки летен жител отглежда картофи в градината, защото е непретенциозен и събран.

Традиционният метод за отглеждане на картофи на практика е много труден интензивен, растенията се нуждаят от постоянно разхлабване, плевене, преработка от бръмбари и хълбоци.

Сега все по-популярен е методът за отглеждане на картофи под сено или слама.

Предимствата на този метод са очевидни: значимо облекчение на труда, висок и стабилен добив, защита от атмосферни влияния и вредители, гарантирано изхвърляне на плевели.

Как да отглеждаме картофи под сено ще кажете на Валери Медведев, който отдавна практикува този метод в собствената си градина.
За да събере отлична реколта и да останете доволни от резултатите от работата си, е необходимо да създадете всички условия за отглеждане на картофи под слама или сено.

На представения видеоклип, Валери ще разкаже подробно и разбираемо на зрителите всичко за тази технология, а също така ще разкрие тайните на засаждането и събирането на картофи с този метод.

Авторът на видеото препоръчва използването на тази техника на малки домашни парцели, тогава резултатите от работата ще бъдат наистина осезаеми и оправдани!

Видео за ползите от отглеждането на картофи под сено

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 15